Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief
Plattegrond

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Links - Bedrijven
Links

Hier staan de sites van bedrijven uit Alphen aan de Maas. Klik op de afbeeldingen om naar de sites te gaan. Past uw site in deze categorie en staat deze daar nog niet, stuur ons dan een mailtje.
AA-Document Systems is een leverancier van zowel soft- als hardware op het gebied van het verwerken en afdrukken van documenten.
Ad Arma Art
Officiële website van Ad Arma, een kunstenaar die op gaat in zijn eigen wereld, zich onderdompelt in de ruimte van de nacht.
Brasserie 't Anker
Brasserie en cafetaria ’t Anker biedt u volop de mogelijkheid om lekker tot rust te komen. Met uitzicht over de Maas en parkeerplaatsen naast de deur is ’t Anker de gelegenheid om lekker te eten en te drinken.
Dit is de site van Atelier de Doorbraak. De pagina's geven informatie over het atelier en kunstenaar Ans van den Hurk.
Autobedrijf Van Mook is een universeel autobedrijf en staat in de regio bekend om de vele diensten en zeer scherpe prijzen die zij aanbieden.
De Katten Hoeve is een ruim opgezet katten hotel voorzien van ruime te verwarmen kattenkamers, waarvan een aantal met grote buitenverblijven.
In het Land van Maas en Waal ligt De Schanse Hoeve, een vleesveebedrijf. Groepen tot ca. 25 personen kunnen aan allerlei activiteiten deelnemen.
Helmas Design
Welkom op mijn website. Ik ben Helma van Os en van kinds af aan creatief op het gebied van tekenen en schilderen.
Schminken deed ik bij gelegenheid. Inmiddels heb ik de nodige cursussen gedaan om de kneepjes van dit vak te leren.
Sinds februari 2010 ben ik een eigen onderneming gestart, met schminken, glitter tattoo's zetten, kinderfeestjes, bellypainting en muurschilderingen....
Hollekiedee
Welkom bij Hollekiedee Agrarische Kinderopvang in Alphen.
Opgroeien tussen dier & natuur.
Kleinschalige kinderopvang op de boerderij.
Voor kinderen van 0 tot 12 jaar.
Heeft u een oplossing nodig voor uw technisch probleem, neem dan gerust contact op met Kuijpers Technische Service.
Op onze biologische varkenshouderij 'De Wettering' bieden wij leerwerktrajecten aan voor mensen die nog niet direct aan het werk kunnen. Het doel is om de kans op een baan te vergroten. Men kan bij ons werkervaring opdoen en zich praktisch scholen en trainen.
Marjolein's Kapsalon
Marjolein's Kapsalon is een kapsalon waar vrouwen, mannen en ook kinderen van harte welkom zijn. In mijn salon heb ik alle aandacht en tijd voor u. Heeft u een vraag over een behandeling, of zin in een ander kapsel? Ik geef u graag een persoonlijk advies.
Op deze website vindt u meer informatie over mijn werk als tolk Nederlandse Gebarentaal en kunt u mij aanvragen om voor u te komen tolken.
Max Gremmen Transport is gespecialiseerd in kraan- en diepladertransport, zowel nationaal als internationaal.
Motor Paint Alphen is gespecialiseerd in het spuiten van motoren en aanverwante artikelen (bijvoorbeeld aanhangers).
Paddestoelenkwekerij van de Wert is een kwekerij waar verschillende soorten paddestoelen worden gekweekt. De kwekerij bestaat uit 14 teeltcellen. Voorheen werd deze kwekerij gebruikt voor de teelt van champignons
Voor een goede aanhangwagen gaat U naar Rieske Aanhangwagens. Gaat u op vakantie te weinig ruimte in de auto koop of huur dan een bagagewagen.
Borstvoeding in stijl. Smooze heeft een hele mooie en uitgebreide collectie van bovenkleding voor de borstvoedende moeder. In deze unieke kleding zitten foefjes verstopt waarmee je op een discrete manier je borst bereikbaar maakt voor je baby.
Office Broomer is a company with a wide structure and know-how in audio, video, design and wireless. To make all disciplines work seamless, we work close with services, represented by brands, each with their own speciality.
't Oude Ambacht
't Oude Ambacht voor exclusieve geschenken in kunst, sier- en gebruiksvoorwerpen van loodvrij tin.
Stichting de Maasveren verzorgt met haar vijf veren de dagelijkse verbinding tussen Gelderland en Noord-Brabant, of te wel tussen het Maasland en het Land van Maas en Waal.
Salon Pur la Mer
Salon Pur la Mer is dé schoonheidsspecialist in Alphen en omstreken. U bent bij Salon Pur la Mer aan het juiste adres als u uw huid wilt verbeteren of als u heerlijk wilt ontspannen.
StorySound. Verhuur van professionele geluids- en lichtsystemen.
Thomashuis Alphen
Thomashuis Alphen. In ons Thomashuis brengen we onze droom om samen te gaan ondernemen in de zorg tot uiting. Wij willen acht mensen met een verstandelijke beperking een veilige en huiselijke omgeving bieden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te komen logeren.
Timmerfabriek Peter Hol, de perfecte verbinding in houtbewerking.
Van Schijndel Tuinhuisjes is een klein en flexibel timmerbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het bouwen van tuinhuizen en dergelijke op locatie.
Centrum de Laurier staat voor grote gastvrijheid, gezelligheid, de nodige dosis ontspanning en leerzame momenten.
YogAnita
Yogacentrum YogAnita in Tiel en Maas en Waal wil iedereen, ongeacht lichamelijke gesteldheid, begeleiden op de weg naar innerlijke rust. We nodigen je van harte uit om de voordelen van yoga te ervaren.


De specialist op het gebied van buitenboordmotoren met meer dan 30 jaar ervaring!

WHAM logo

 


website by AageM