Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief
Plattegrond

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Luchtfoto's
Maaswerken
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
Juni 2011

13 juli Live radio en t.v. vanuit Alphen, vrienden gezocht

11-06-2011

Zomer in Alphen aan de Maas


Op 13 juli a.s. komt de Zomer in Gelderland karavaan van Omroep Gelderland naar Alphen aan de Maas. Door zoveel mogelijk internet vrienden te krijgen, maken we kans op een prijs. Klik op de afbeelding hiernaast en klik op de pagina die vervolgens wordt geopend op de Hyves, Facebook en/of Twitter knop om vriend van Alphen aan de Maas te worden. Meer info over wat er die dag te beleven is, staat hieronder.


Omroep Gelderland trekt deze zomer zeven weken lang de provincie in! Met Zomer in Gelderland maken ze iedere zomerdag verse programma`s vanuit 35 dorpen. Op 13 juli dus vanuit Alphen. De hele dag kunt u hen volgen op internet, op de radio waar hun verslaggevers leven in de brouwerij brengen en op televisie presenteert Angelique Krüger live een televisieprogramma.

Elk dorp kan 1000 euro winnen voor een doel dat het hele dorp ten goede komt! Op de dag van de uitzending krijgt elk dorp een aantal opdrachten. Die opdrachten zijn nu nog geheim. Ze moeten worden uitgevoerd door een team van ongeveer 10 inwoners. De opdrachten zijn veelzijdig en vragen om creativiteit. De handen moeten uit de mouwen!

Twee opdrachten staan voor ieder dorp vast: krijg zoveel mogelijk internetvrienden, en zorg voor zoveel mogelijk mensen op het dorpsplein als Omroep Gelderland er is. Maar het spannendst zijn de geheime opdrachten. Een tipje van de sluier? Eén dorp krijgt in ieder geval de opdracht om een levende kerststal te maken, in een ander dorp krijgen we een strandfeest en ergens anders mag het dorp zich van de acrobatische kant laten zien met circusopdrachten.

Het wordt in elk geval een leuke dag.
Zomer in Gelderland (2010)

Omroep Gelderland heeft WHAM benaderd met de vraag of wij een team van ongeveer 10 mensen kunnen vormen om de uitdaging, die pas ‘s morgens op de dag van de uitzending bekend wordt gemaakt, uit te voeren.
We hebben Peer Witzel gevraagd om coach te zijn van dit team. Aangezien Peer het niet alleen kan, roepen wij uw hulp in. Het team moet een goede afspiegeling van zijn van de samenstelling van ons dorp. Dus jong, oud, man, vrouw, van alles wat.
Zit u niet in het team, dan hopen we toch op uw handvaardigheid, kennis of andere hulp aanspraak te mogen maken.

Het is de bedoeling om op 13 juli zoveel mogelijk mensen te mobiliseren, om de opdracht te volbrengen. De opdracht bestaat uit twee delen:
Deel 1: De decor opdracht; maak een zo creatief mogelijk decor dat past…… bij het opgedragen thema.
Deel 2: De verzamel opdracht; Precies weten we het niet, maar bekend is dat we voorwerpen en veel mensen moeten verzamelen die om 18:20 op het kerkplein moeten zijn, waar Omroep Gelderland de live tv-uitzending gaat verzorgen.

Worden de opdrachten volgens de richtlijnen uitgevoerd en komen deze samen tijdens de live uitzending, dan is de uitdaging geslaagd. Ons dorp kan zich dan met trots de dagwinnaar noemen van de Zomer in Gelderland tournee. Wij hopen op uw steun en daadkrachtige medewerking, zodat we op het einde van die 13e juli kunnen zeggen: 'Dat hebben we toch weer mooi met z’n allen geflikt!!'

Vergeet niet u hier te laten registreren als internetvriend van Alphen aan de Maas.

Zomer in Gelderland (2010)
Beide foto's zijn van Zomer in Gelderland uitzendingen van vorig jaar.

WHAM logo

 


website by AageM