Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Links - Regio
Links

Hier staan handige sites uit de regio. Het is niet de bedoeling dat dit een bedrijvenregister wordt. Er staan sites met interessante informatie over de regio en handige links naar bijv. gemeente, bibliotheek, woningstichting etc. Klik op de afbeeldingen om naar de sites te gaan. Past uw site in deze categorie en staat deze daar nog niet, stuur ons dan een mailtje.


Startkabel dochter met sites uit de regio met 0487 als kengetal.
De Stichting Openbare Bibliotheek Rivierenland verzorgt het bibliotheekwerk in de gemeenten Buren, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel.
Extra FM zendt 24 uur per dag, 7 dagen in de week uit en is de officiële streekomroep voor de gemeente West Maas & Waal.
De officiële website van de Gemeente West Maas en Waal, waar Alphen aan de Maas deel van uit maakt.
Christoffel Parochie
Website van de Sint Christoffelparochie.
In de gemeente West Maas en Waal zijn er 8 kerken Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Wamel.en Maasbommel die op 1 september 2012 gefuseerd zijn tot de nieuwe parochie Sint Christoffel.
Op deze website vindt u informatie over het waterschap, de wijze waarop het waterschap is georganiseerd en over de taken die het waterschap uitvoert. Via het digitale loket kunt u van enkele diensten gebruikmaken.
Woningstichting De Kernen
Woonstichting De Kernen gelooft in dorpen die in balans zijn, waarin mensen met plezier wonen en leven. Samen met partners zetten we ons in voor leefbare dorpen. Onze 4.500 klanten wonen in een van de 35 landelijke kernen in de omgeving tussen de rivieren Lek, Maas, Waal en Rijn.
Over de Maas
Het zandwin- en natuurontwikkelingsproject "Over de Maas", is gelegen in de uiterwaarden van de Maas tussen Alphen en Dreumel in de gemeente West Maas en Waal.
In het hart van Nederland, in het land van Maas en Waal, vindt u het prachtige ruim opgezette recreatiegebied De Gouden Ham.
De officiële website van de Stichting Maas en Waalse Dijkenloop, met uitslagen, foto's, inschrijving, etc.
Overkoepelende Darts Bond voor de regio, waarbij o.a. Dartsclub 't Anker uit Alphen is aangesloten.


De Hertog Jan verzameling van Wilco Muilenburg uit Maasbommel.

WHAM logo

 


website by AageM