Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
Juli 2012

Eindstand Toer de Anker

22-07-2012

Toer de Anker spel

Het zit er weer op. De eindstand van Toer de Anker 2012 is bekend. Onze winnaar haalde 626 punten. Dat is goed, maar zoals de ideale lijst laat zien, kan het beter. 770 punten was de maximaal haalbare score met 20 renners dit jaar.
Er waren 88 verschillende renners die punten scoorden voor ons spel en 153 renners haalden uiteindelijk Parijs.
Twee van onze deelnemers hadden dit precies goed. Na loting wint Bôn Boys - 2 deze prijs. Alle gewonnen prijzen zijn in de eindstand opgenomen. De penningmeester van de dartsclub neemt binnenkort contact op met de winnaars.

Namens dartsclub 't Anker dank ik iedereen voor de deelname aan ons toerspel. Een aantal van u doet al meer dan 20 jaar mee, geweldig. Bedankt allen en tot volgend jaar.Tussenstand Toer de Anker na de 19e etappe

21-07-2012

Toer de Anker spel

De nr. 1 heeft zijn voorsprong iets weten te vergroten, maar de nr. 2 is nieuw! De twee lijsten die strijden om de rode lantaarn hebben weer stuivertje gewisseld. Een tijdrit dus die voor de nodige verschuivingen heeft gezorgd.

Tot morgen voor de eindstand in ons toerspel.Tussenstand Toer de Anker na de 18e etappe

20-07-2012

Toer de Anker spel

Opnieuw verschuivingen in de kop van ons klassement, hoewel de lijst op de nr. 1 positie niet van plan lijkt zijn plaats nog af te staan. Toch kan het nog steeds. Misschien brengt de tijdrit van morgen wel een nieuwe verrassing in ons toerspel.

Tot morgen.Zomer in Gelderland in Alphen aan de Maas

19-07-2012

Zomer in Gelderland 2012

Dinsdag, 3 juli was Alphen als tweede dit seizoen aan de beurt om deel te nemen aan het spel: Zomer in Gelderland.
Het samenstellen van een team kostte dit keer wat meer moeite, omdat in het spel ook een quizronde was opgenomen, die door 3 teamleden moest worden gespeeld. Coach Peer Witzel honoreerde enkele spontane aanmeldingen en benaderde bekende en onbekende Alphenaren, zodat hij met de volgende ploeg de opdracht in ontvangst kon nemen:

Tussenstand Toer de Anker na de 17e etappe

19-07-2012

Toer de Anker spel

Daar is dan toch de doorbraak: een verandering in de top 3 van het klassement. Met nog drie dagen te gaan wordt het nog spannend. Zullen de sprinters in de komende dagen toch het verschil gaan maken?

Tot morgen.Tussenstand Toer de Anker na de 16e etappe

18-07-2012

Toer de Anker spel

Eindelijk weer wat spanning. De top van ons klassement scoorde niet. Dat gaf een aantal andere lijsten de kans om ze dicht te naderen. Matte Frazzie valt daarbij speciaal op. Die bezet namelijk met een andere lijst de laatste plaats in ons spel. Morgen opnieuw een bergetappe dus alles is nog mogelijk.
Tot morgen.Tussenstand Toer de Anker na de 15e etappe

16-07-2012

Toer de Anker spel

Opnieuw een dag met mindere scores. De dagprijs werd gewonnen met 30 punten. Het is niet echt een spannend Toer-spel dit jaar. De meeste lijsten lijken hun plekje in het klassement redelijk gevonden te hebben, hoewel er in de sub-top toch wat wijzigingen waren.

Morgen de laatste rustdag dus tot overmorgen.Tussenstand Toer de Anker na de 14e etappe

15-07-2012

Toer de Anker spel

Eindelijk wat kleine wijzigingen aan de top van het klassement, maar de top 4 is nog niet gewijzigd. De toppers doen het goed, maar de ideale rennerslijst heeft al bijna 100 punten meer. De twee lijsten die onderaan om de laatste plaats strijden hebben stuivertje gewisseld.

Tot Morgen.Tussenstand Toer de Anker na de 13e etappe

14-07-2012

Toer de Anker spel

Opnieuw zeer weinig verandering aan de kop van het klassement. Het wordt tijd voor een verrassende ontsnapping en een even verrassende lijst die dat voorzien had.

Tot Morgen.Tussenstand Toer de Anker na de 12e etappe

13-07-2012

Toer de Anker spel

Er werd vandaag niet veel gescoord. De dagprijs werd gewonnen met slechts 28 punten. Aan de top van het klassement weinig verandering. In de staart van het klassement is het weer wat spannender geworden. Bij de strijd om de rode lantaarn is het verschil weer teruggebracht tot 1 punt.

Tot Morgen.Tussenstand Toer de Anker na de 11e etappe

12-07-2012

Toer de Anker spel

De leiding van het klassement is nog altijd in handen van de fam. Vermeulen. In de sub-top is wel het één en ander gewijzigd. Pierre Rolland was kennelijk niet door iedereen voorzien en zorgde voor diverse verschuivingen.

Morgenavond weer een nieuwe tussenstand.Tussenstand Toer de Anker na de 10e etappe

11-07-2012

Toer de Anker spel

De top van ons klassement scoorde vandaag niet veel punten. De sub-top had zo mooi gelegenheid weer wat dichterbij te komen. Morgen is het opnieuw geen dag voor sprinters dus wederom kans voor de lijsten met een meer gevarieerde rennerskeuze.

Tot morgen.Tussenstand Toer de Anker na de 9e etappe

09-07-2012

Toer de Anker spel

Onderstaand de 5 tussenstanden die u nog te goed had. Op het moment is het de familie Vermeulen die de leiding in handen heeft met maar liefst 3 lijsten. Maar de verschillen zijn klein en een valpartij kan de boel zo weer op zijn kop zetten.

Morgen is een rustdag dus woensdag weer de volgende stand.Zomer in Gelderland: Het is weer gelukt!

05-07-2012

Zomer in Gelderland 2012

Dinsdag, 3 juli heeft het team van Alphen aan de Maas, met behulp van vele Alphenaren, de opdrachten van het programma Zomer in Gelderland wederom tot een goed einde weten te brengen.
Het thema was Het land van Maas en Waal, het lied van Boudewijn de Groot. Met een prachtig decor, heel veel mensen die mooi verkleed waren en meer dan 500 bezoekers werd € 1000,- verdiend voor de Werkgroep Historisch Alphen aan de Maas.

Na het weekend volgt een uitgebreid verslag en worden meer foto's geplaatst. Wij bedanken iedereen die op welke wijze dan ook heeft meegewerkt aan dit succes.

Zomer in Gelderland 2012


Tussenstand Toer de Anker na de 4e etappe

04-07-2012

Toer de Anker spel

Dit is voorlopig de laatste tussenstand. Ik ga zoals elk jaar een paar dagen naar Bospop dus de volgende stand wordt maandagavond pas weer on-line gezet. Excuses daarvoor, maar ik kan dit jaarlijkse uitstapje nog altijd niet missen. Vanaf dan volgt er weer elke dag een nieuw overzicht.
Tot maandag.Tussenstand Toer de Anker na de 3e etappe

04-07-2012

Toer de Anker spel

Door de verwarring rond een aantal rugnummers, die zelfs de NOS parten speelde, waren er ook bij ons een paar foutjes in de lijsten geslopen.
We hebben deze inmiddels gecorrigeerd, maar mocht u toch een foutje in uw lijst ontdekken, laat het ons weten dan zullen we het zeker corrigeren.
Na 3 etappes is er nog altijd één lijst met nul punten. Ook dat is een hele kunst. Vanavond volgt alweer de volgende tussenstand. Daarna moet u het weer een paar dagen zonder doen i.vm. een korte vakantie.Tussenstand Toer de Anker na de 2e etappe

02-07-2012

Toer de Anker spel

Alle 205 deelnemende lijsten zijn verwerkt. Nou hopen dat het ook nog foutloos is gedaan. Hieronder de eerste tussenstanden. Controleer uw score en mocht er iets niet kloppen stuur dan even een email, zodat we het voor u kunnen nakijken.

Ook de dagwinnaars, de ideale rennerslijst en een overzicht van alle gekozen renners zijn weer te bekijken.
Wij wensen iedereen een spannende tour en morgen is er weer een nieuwe tussenstand.


       


website by AageM