Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
Juli 2014

Eindstand Toer de Anker 2014

27-07-2014

Toer de Anker spel


Het zit er weer op. Alle punten zijn verdeeld en de winnaars zijn bekend. Er waren vandaag niet alleen punten voor de etappe te verdienen, maar ook voor de eindstand van de Tour. Deze punten hebben wel nog op het laatste moment voor wat veranderingen in de top 5 gezorgd.
We feliciteren alle prijswinnaars en bedanken iedereen voor de deelname aan deze 25e Toer de Anker. Wel jammer dat opnieuw niet iedereen zijn inschrijfgeld heeft betaald. Maar goed volgend jaar beter. De penningmeester van Dartsclub 't Anker neemt binnenkort contact op met de prijswinnaars. Hopelijk is iedereen volgend jaar weer van de partij.
Tussenstand Toer de Anker na de 20e etappe

26-07-2014

Toer de Anker spel


Nog één etappe te gaan en nog twee keer kunnen er punten gehaald worden. De nummer 1 lijkt stevig in het zadel te zitten, maar helemaal zeker is dat nog niet.
Morgenavond weten we meer, dus tot dan.

Tussenstand Toer de Anker na de 19e etappe

25-07-2014

Toer de Anker spel


Er is weer het een en ander veranderd in de kop van ons Algemeen klassement. De top 5 is niet meer die van gisteren.

Er is nog een aantal deelnemers dat het inschrijfgeld niet heeft betaald. We hopen dat zij dat snel in orde maken! Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker na de 18e etappe

24-07-2014

Toer de Anker spel


Her en daar wat kleine verschuivingen, maar veel spannende zaken waren er niet in ons Toer de Anker spel. De verschillen zijn miniem en met nog vier keer scoren voor de boeg is echt nog niet te zeggen wie de winnaars gaan worden.
Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker na de 17e etappe

23-07-2014

Toer de Anker spel


Er zijn niet echt veel punten gehaald vandaag, de dagwinnaar had er 28, maar er is wel het nodige veranderd in onze tussenstand. We hebben weer één koploper, de verschillen zijn kleiner geworden en ook de laatste in het klassement haalde vandaag punten. Genoeg te bekijken dus. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker na de 16e etappe

22-07-2014

Toer de Anker spel


Weinig verandering in de kop van het algemeen klassement vandaag. De verschillen zijn nog altijd klein en er volgen nog een paar leuke etappes dus wie weet.
Morgen zijn we er weer met een nieuwe tussenstand, tot dan.


Tussenstand Toer de Anker na de 15e etappe

20-07-2014

Toer de Anker spel


De kop van het klassement is grotendeels hetzelfde gebleven vandaag en ook aan de staart zijn weinig veranderingen. Of uw lijst is gestegen of gedaald kunt u hieronder weer zien in de nieuwe tussenstand. Morgen is er een rustdag, dus tot dinsdag.


Tussenstand Toer de Anker na de 14e etappe

19-07-2014

Toer de Anker spel


Onze twee koplopers hebben hun positie vandaag nog wat weten te verstevigen. Maar er volgen nog de nodige etappes dus alles is nog mogelijk. De laatste plaats is vandaag weer wat steviger in handen van OOu8 gekomen. Mogelijk zet een sprintuitslag morgen de stand weer op zijn kop. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker na de 13e etappe

18-07-2014

Toer de Anker spel


We hebben weer een nieuwe leider van het klassement, twee zelfs. Ook de lijsten op de onderste plaatsen hebben weer eens punten gehaald. Morgen weer een prachtige etappe op het programma, dan zijn wij er ook weer met een nieuwe stand. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker na de 12e etappe

17-07-2014

Toer de Anker spel


Het blijft spannend in ons Toer de Anker spel. Waar het gisteren dringen op de vierde plaats was, is het dat nu op de derde plek.
Ik ben zeer benieuwd of onze koplopers stand zullen houden.
Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker na de 11e etappe

16-07-2014

Toer de Anker spel


Polman / van Sommeren - 4 is weer terug aan de leiding van ons klassement. Op de vierde plaats is het dringen. De verschillen zijn nog steeds erg klein, dus het wordt nog spannend. Eén renner kan het verschil maken. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker na de 1e rustdag

15-07-2014

Toer de Anker spel


Voor het eerst geven we dit jaar ook punten weg op de 1e rustdag. De eerste tien renners uit het Algemeen klassement scoren vandaag de punten. Dit heeft wel de nodige gevolgen want we hebben een nieuwe lijstaanvoerder en ook de laatste plaats is nu in handen van één lijst. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker na de 10e etappe

14-07-2014

Toer de Anker spel


Eindelijk zijn daar de bijgewerkte standen. Op het nippertje, maar het is nog net maandag. Er zijn zijn heel veel verschuivingen in de standen en de verschillen zijn klein. Er is geen enkele lijst meer met 0 punten. Morgen is de 1e rustdag, dan volgen er punten op basis van het Algemeen klassement van de Tour. Tot morgen dus.


Tussenstand Toer de Anker na de 5e etappe

09-07-2014

Toer de Anker spel


De koploper heeft zijn positie iets verstevigd. Onderaan hebben we nog maar twee lijsten met nul punten. De hoogste score van de dag was maar 35 punten, maar dat gaf toch heel veel verschuivingen in de rest van de ranglijst.
Maandagavond pas weer de volgende tussenstand. Wij zijn een weekendje naar Bospop.


Tussenstand Toer de Anker na de 4e etappe

08-07-2014

Toer de Anker spel


De sprinterslijsten deden weer goede zaken vandaag. Ook om de laatste plaats wordt gestreden. Vier lijsten hebben nog 0 punten.

Morgen al weer de laatste tussenstand tot a.s. maandag. Mijn weekendje Bospop komt er weer aan. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker na de 3e etappe

07-07-2014

Toer de Anker spel


Voor de 25e keer zijn alle lijsten verwerkt. We hebben dit jaar 175 deelnemers. Hopelijk zijn er geen fouten gemaakt maar anders hoor ik het graag, zodat ik ze kan corrigeren.

Er zijn al weer drie etappes achter de rug. Omdat de eerste etappe niet mee telt in ons spel kunnen we dus twee dagwinnaars bekend maken en er is natuurlijk weer voor het eerst een tussenstand.

Omdat er dit jaar ook wat te winnen is met de laatste plaats in ons spel, zijn er veel meer renners gekozen dan in voorgaande jaren. Er zijn duidelijk lijsten bij die speciaal zijn opgesteld om te proberen nul punten te halen. De meest onwaarschijnlijke namen staan er op. Uiteindelijk komen maar twee renners uit het peleton op geen enkele lijst voor: Jan Barta en Kristijan Koren. Ik ben benieuwd of het ze gaat lukken. Hieronder de links naar alle resultaten. We wensen iedereen een paar spannende tourweken toe.


Nieuwe locatie WHAM Documentatiecentrum

02-07-2014

Verhuizing WHAM


Sinds 1 juli bent u elke donderdagavond welkom in ons nieuwe documentatiecentrum in de Edohof.
Er is de afgelopen weken flink geklust en er was heel wat te verhuizen. Nog altijd zijn we niet helemaal op orde, maar we zijn al erg blij met het resultaat.

Lees verder...

       


website by AageM