Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
Juli 2016

Eindstand Toer de Anker spel

24-07-2016

Toer de Anker spel


Vandaag waren er twee keer punten te verdienen. Hieronder de tussenstand na de etappe van vandaag en de eindstand nadat ook het Algemeen klassement verwerkt was. Het bleef tot vandaag spannend maar toch heeft Mari van Tuil - 4 de strijd gewonnen met 701 punten. Dat is 15 punten meer dan de nummer twee, maar nog altijd 96 punten minder dan de ideale lijst. Hij is dus te verslaan!

Op de laatste plaats eindigde Combi Vermeulen. Omdat hij ook in Parijs nog 0 punten heeft, wordt deze prijs verdubbeld. Een zeer knappe prestatie ook.
Er kwamen 174 renners in Parijs over de streep. Niet veel uitvallers dit jaar. Dit aantal werd door twee personen geraden. Na loting gaat Oma Net er vandoor met de prijs.

De overige cijfers vindt u via de onderstaande links. Voor uitbetaling van het prijzengeld is het nu aan de penningmeester van de dartsclub. Mijn werk zit er op, ik heb het weer graag gedaan. Iedereen bedankt voor de deelname en tot volgend jaar!


Tussenstand Toer de Anker spel na de 20e etappe

23-07-2016

Toer de Anker spel


Spanning tot de laatste dag, zo zien we het graag. Onze koploper is weer een puntje uitgelopen, maar de verschillen zijn nog altijd zeer klein en er zijn nog maximaal 122 punten te verdienen. Op de laatste plaats nog altijd Combi Vermeulen met 0 punten. Dat gaat de dartsclub dubbel geld kosten. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 19e etappe

22-07-2016

Toer de Anker spel


In de tour is het klassement vandaag flink geschud. Ook in ons Toer de Anker spel was er veel beweging. De riante voorsprong van de koploper is vandaag geslonken tot 11 punten. Met nog twee etappes en drie keer punten is echt alles nog mogelijk! Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 18e etappe

21-07-2016

Toer de Anker spel


De achtervolgers zijn een puntje dichter bij de koploper gekomen, maar de voorsprong is nog riant. Toch valt er nog steeds niet te zeggen waar de prijzen gaan vallen want de overige verschillen zijn erg klein. Aan de staart van het peloton heeft Combi Vermeulen nog altijd nul punten. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 17e etappe

20-07-2016

Toer de Anker spel


Uit de top vijf scoorde vandaag alleen maar de koploper. Langzaam maar zeker wordt de voorsprong groter. Dat kan toch bijna niet meer mis gaan. Vlak daar achter wordt nog stevig gevochten om de andere posities. Er volgen nog een paar spannende dagen.
Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 16e etappe

18-07-2016

Toer de Anker spel


Vandaag werd er gelukkig weer wat meer gescoord. Onze koploper deed daar goed aan mee want opnieuw is zijn voorsprong vergroot. Inmiddels is het verschil met de nr. 2 al 15 punten. Daardoor kan hij een keer een etappewinnaar missen. Morgen een rustdag dus tot woensdag.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 15e etappe

17-07-2016

Toer de Anker spel


Zeer weinig punten weer vandaag, maar Mari van Tuil - 3 heeft niet voor niets de hele dag op kop gesleurd want hij is 2 punten uitgelopen op de rest. Verder veel verschuivingen, ook in de kop van het klassement. Onderaan nog steeds in zijn eentje Combi Vermeulen met 0 punten. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 14e etappe

16-07-2016

Toer de Anker spel


De lijsten zijn allemaal weer wat dichter naar elkaar toe gekropen maar het verschil met de koploper is nog altijd 7 punten. Dat wordt een zeer spannende laatste week.
Berichtje van de penningmeester: wil iedereen die zijn inschrijfgeld nog niet betaald heeft dit zo spoedig mogelijk alsnog doen!
Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 13e etappe

15-07-2016

Toer de Anker spel


Opnieuw een dag waarin niet heel veel punten gehaald werden. De dagwinnaar had er 36. De leider van ons klassement is nog steeds Mari van Tuil met 410 punten. Dat het ook nog een flink stuk beter kan, bewijst de Ideale rennerslijst met 505 punten.
Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 12e etappe

14-07-2016

Toer de Anker spel


Wat een consternatie vandaag op de Mont Ventoux. Gelukkig had het weinig invloed op ons Toer de Ankerspel. De top 5 van ons klassement scoorde vandaag niet. Een van de rode lantaarndragers scoorde vandaag juist wel. Nog maar een lijst met 0 punten dus.
Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 11e etappe

13-07-2016

Toer de Anker spel


Mari de Jong - 2 pakte al voor de vierde keer de hoogste dagscore en toch vinden we deze lijst niet terug in de top 100. Het verschil tussen de koploper en de achtervolgende groep is weer iets kleiner geworden. Ook de strijd om de rode lantaarn is erg spannend. Nog twee lijsten doen mee met nul punten. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 10e etappe

12-07-2016

Toer de Anker spel


Er is weer een nieuwe koploper in ons Algemeen klassement. Het blijft razend spannend want de verschillen zijn, net als in Frankrijk, erg klein. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 1e rustdag

11-07-2016

Toer de Anker spel


We hebben maar liefst vier koplopers in ons Toer de Anker spel! Zij hebben 320 punten. Maar de achtervolgende groep zit ze dicht op de hielen. Nog drie lijsten strijden met 0 punten om de laatste plaats. Hieronder de links naar alle resultaten. Tot morgen.
Tussenstand Toer de Anker spel na de 5e etappe

06-07-2016

Toer de Anker spel


Een nieuwe koploper vandaag. Met 170 punten al een knappe score, maar de ideale lijst zit toch nog 55 punten hoger. Ook onderaan de lijst zijn er wijzigingen, nog maar 5 lijsten met 0 punten. Tot a.s. maandag was dit de laatste tussenstand. We gaan weer een weekendje helpen op Bospop. Tot maandag!


Tussenstand Toer de Anker spel na de 4e etappe

05-07-2016

Toer de Anker spel


Als je in twee van de drie etappes die meetellen voor ons spel de hoogste score haalt is het niet gek dat je op de eerste plaats terecht komt. Een nieuwe koploper dus en er zijn meer sprinterslijsten die flink geklommen zijn. Morgen een finish met een stevige sprint bergop nadat er ook onderweg al wat klimmetjes zijn geweest. Ik ben benieuwd of ze dan weer zo goed zullen scoren. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 3e etappe

04-07-2016

Toer de Anker spel


Het is leuk om te zien dat er ook steeds meer deelnemers zijn die een poging doen om de rode lantaarn te bemachtigen. Toch valt dat niet mee. Gisteren hadden we nog negen lijsten met nul punten. Na de rit van vandaag zijn dat er nog maar zeven.
Aan de kop van het klassement zien we vooral bekende namen, maar een aantal nieuwelingen heeft duidelijk de achtervolging ingezet. Tot morgen.

Tussenstand Toer de Anker spel na de 2e etappe

04-07-2016

Toer de Anker spel


Het was weer een hele klus, maar alle formulieren zijn verwerkt. 201 deelnemers dit jaar! Onderstaand de links naar alle resultaten. Nog even onder voorbehoud want bij het verwerken van de ruim 4000 rugnummers heb ik misschien wel een foutje gemaakt. Klopt er dus iets niet aan je lijst, laat het dan even weten zodat ik het kan nakijken en corrigeren als dat nodig is.
Wij wensen iedereen weer een paar spannende tourweken toe!
       


website by AageM