Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
Juli 2017

Eindstand Toer de Anker spel

23-07-2017

Toer de Anker spel


De strijd is gestreden en de punten zijn verdeeld.
Er waren deze keer maximaal 916 punten te scoren, onze winnaar haalde er 773. Eén deelnemer bleef op 0 punten staan.
Dit jaar haalden 75 verschillende renners de punten binnen.
167 renners haalden Parijs, dit werd goed geraden door 6 lijsten. Na loting gaat Maarten van Teeffelen - 3 er met die prijs vandoor.
Voor Koolmees was het jammer dat elke lijst maar 1 keer het inleggeld kon terugwinnen. Hij leverde 5 lijsten in en 3 van die lijsten wisten in totaal maar liefst 13 keer de hoogste score te halen. Een knappe prestatie!

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd. Mijn werk zit er op, het is nu aan de penningmeester van de Dartsclub om de prijzen uit te betalen. Dit zal zo snel mogelijk gebeuren is mij verzekerd. Iedereen bedankt voor het meedoen om de prijzen of voor de lol. Het was mij weer een waar genoegen. Hopelijk tot volgende jaar!


 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 20e etappe

22-07-2017

Toer de Anker spel


De top 5 is nog gelijk aan gisteren. Morgen de laatste dag en dan kan er twee keer gescoord worden. Eerst de punten voor de finish in Parijs en dan nog de punten voor het Algemeen Klassement erbij. Nog alles is mogelijk dus. Tot morgen.

 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 19e etappe

21-07-2017

Toer de Anker spel


Harold de Leeuw is weer opnieuw koploper. Hij heeft een kleine voorsprong van 7 punten. De kopgroep van vandaag was nog het enige gevaar voor Combi Vermeulen - 2. Hij zo zomaar tegen punten aan kunnen lopen. Maar de namen zijn goed gekozen want hij staat nog altijd op 0 punten. Tot morgen.

 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 18e etappe

20-07-2017

Toer de Anker spel


We hebben een nieuwe koploper en die pakt meteen 8 punten voorsprong. Morgen de massasprint waar de sprinterslijsten op hopen of een kopgroepje dat weet weg te blijven uit de greep van het peloton? We gaan het beleven, tot dan.

 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 17e etappe

19-07-2017

Toer de Anker spel


De ideale lijst loopt toch al weer 108 punten voor op onze koploper. Met de juiste namen op je lijst is ook die dus makkelijk te verslaan. Het lijkt erop dat het tot de laatste dag spannend blijft. Aan de staart van de lijst nog altijd Combi Vermeulen - 2 met 0 punten.
Tot morgen.

 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 16e etappe

18-07-2017

Toer de Anker spel


In de top van ons klassement zijn wel wat kleine verschuivingen maar de koploper is nog steeds dezelfde. De echte sprinterslijsten haalden vandaag nog wel behoorlijk wat punten, maar de meeste favorieten voor een eindsprint zaten niet in de eerste groep die over de finish kwam. Iedereen blijft zo nog lekker dicht bijelkaar.
Morgen weer nieuwe kansen, tot dan.

 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 15e etappe

16-07-2017

Toer de Anker spel


Er werden niet veel punten gescoord vandaag. De dagprijs werd gewonnen met slechts 36 punten. Er waren vandaag maar liefst 96 deelnemers die geen enkel punt wisten te behalen. Onder hen was ook onze koploper, dus 101 lijsten zijn op hem ingelopen. Voel je de druk Harold? ;-)
Morgen hebben we een rustdag dus tot dinsdag.

 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 14e etappe

15-07-2017

Toer de Anker spel


Met nog ruim een week te gaan maken nog heel veel lijsten kans op de overwinning. Wat blijven de verschillen klein. Er is ook nieuws omtrent de laatste plaats. Nog maar 1 lijst heeft 0 punten. Jay McCarthy bleek het struikelblok voor Koolmees-3 te zijn.
Tot morgen.

 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 13e etappe

14-07-2017

Toer de Anker spel


We hebben een nieuwe koploper. Nog steeds zijn de verschillen heel klein, dus wie weet wat de dag van morgen weer voor verschuivingen brengt. Aan de onderkant van het klassement is weinig beweging. Nog steeds staan twee lijsten op nul punten.
Tot morgen.

 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 12e etappe

13-07-2017

Toer de Anker spel


De verschillende in de top 10 van ons klassement zijn zeer klein. Er zitten maar 12 punten tussen de koploper en de nr. 10.
We zijn nu over de helft van ons spel en tot nog toe hebben pas 50 verschillende renners de punten binnen gehaald. Onze deelnemers kozen er maar liefst 189. Tot morgen.

 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 11e etappe

12-07-2017

Toer de Anker spel


De kop van ons klassement is weer wat in elkaar geschoven en er komen ook weer wat andere namen in voor. Bij de strijd om de laatste plaats resteren nog maar twee lijsten met 0 punten. Morgen gelukkig weer de bergen in, hopelijk geeft dat wat meer spanning tijdens de rit. Tot morgen.

 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 10e etappe

11-07-2017

Toer de Anker spel


Onze koploper heeft zijn positie wat kunnen verstevigen vandaag.
Het is opmerkelijk hoe de families Verhaar en Vermeulen heersen in de top van ons klassement. Op dit moment bezetten ze de eerste negen plaatsen. Maar de verschillen zijn te overbruggen en er komen nog veel ritten. De volgende is morgen, tot dan.

 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 1e rustdag

10-07-2017

Toer de Anker spel


Deze rustdag was een mooie gelegenheid om alle standen weer bij te werken. Hieronder het resultaat.
De koplopers hebben elkaar een beetje afgewisseld de afgelopen dagen. Onze huidige nummer 1 loopt 46 punten achter op de Ideale rennerslijst. We hebbben nog drie deelnemers met 0 punten die strijden om de laatste plaats.
Er zijn natuurlijk ook weer vijf nieuwe dagwinnaars. Tot morgen!
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 5e etappe

05-07-2017

Toer de Anker spel


Vandaag de laatste tussenstand tot a.s. maandagavond.
We hebben een nieuwe koploper! Er staan al weer heel wat vertrouwde namen in de top van het klassement en de verschillen zijn nog klein. Hoewel er steeds meer lijsten komen die duidelijk mikken op de laatste plaats met nul punten, zijn er nu nog maar zeven lijsten over die dit nog steeds lukt. Het is misschien wel net zo moeilijk als voor het podium gaan.
Ik ben naar Bospop, tot maandag.

 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 4e etappe

04-07-2017

Toer de Anker spel


Toen gisteren de eerste tussenstand op de site stond, kwamen er al snel reacties dat een aantal lijsten niet terug te vinden was in die stand. Allemaal deelnemers die al jaren meespelen. Na enig gezoek kwamen we er achter dat een klein aantal mensen een uitnodiging met een verkeerd mail adres heeft gehad. In die andere mailbox stonden dus nog zes lijsten die we niet gezien hadden, maar die wel op tijd binnen waren. Alle standen zijn aangepast met die zes lijsten erbij. Waar het peloton in Frankrijk steeds kleiner wordt, zitten wij nu op de 197 deelnemers, net eentje minder dan het aantal renners waar de tour mee begon. Onze excuses voor deze valste start!


 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 3e etappe

03-07-2017

Toer de Anker spel


De klus is weer geklaard. Alle formulieren van de 191 deelnemers van dit jaar zijn verwerkt. Hieronder de links naar alle resultaten. Nog even onder voorbehoud want bij het verwerken van de lijsten heb ik misschien wel een foutje gemaakt. Klopt er dus iets niet aan je lijst, laat het dan weten zodat ik het kan nakijken en waar nodig corrigeren.
Wij wensen iedereen weer een paar spannende tourweken toe!
 

Update Toer de Anker spel

01-07-2017

Toer de Anker spel


Even voor de duidelijkheid. Tijdens de eerste rit, die voor ons spel niet meetelt, zijn twee renners uitgevallen die op vrij veel lijsten voorkomen. Omdat de Tour al wel gestart is, komt hier GEEN reserverenner voor in de plaats.

Je kunt echter tot zondagmiddag 15.00 uur inleveren, dus als je ons voor die tijd laat weten dat je je lijst wil aanpassen dan kun je nog WEL een reserverenner inzetten.

       


website by AageM