Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
Juli 2018

Eindstand Toer de Anker spel

29-07-2018

Toer de Anker spel


De Toer de Anker zit er weer op. Alle klassementen zijn verwerkt en de punten zijn verdeeld. De maximaal mogelijke score was dit jaar 848 punten. Onze winnaar eindigde met 709 punten. Hoewel steeds meer lijsten het proberen, wist er toch maar eentje te eindigen met 0 punten, waaruit maar weer blijkt dat ook dit een erg lastige klus is.

Dit jaar wisten 145 renners Parijs te halen. Zeven lijsten hadden dit goed geraden. Na loting gaat die prijs naar Joop Vink.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! Mijn werk is gedaan, het is nu aan de penningmeester van de dartsclub om de prijzen uit te betalen. Iedereen zeer bedankt voor het meedoen om de prijzen of voor de lol. Het was mij weer een waar genoegen. Hopelijk zien we jullie allemaal volgend jaar weer bij onze dertigste Toer de Anker.

Best scorende renners


Tussenstand Toer de Anker spel na de 20e etappe

28-07-2018

Toer de Anker spel


De achtervolgers hebben toch nog een behoorlijke inhaalslag gemaakt vandaag. Morgen is alweer de laatste dag van de Toer de Anker en dan worden er twee keer punten uitgedeeld. Met het huidige verschil is alles toch nog mogelijk. Met de te verwachten massasprint van morgen lijkt de laatste plaats al wel vast te liggen. Tot morgen.

 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 19e etappe

27-07-2018

Toer de Anker spel


Onze koploper heeft zijn positie weer iets kunnen verstevigen. Er worden nog drie keer punten verdeeld, maar het zal niet meevallen hem nog te achterhalen. Op de laatste plaats nog altijd De 0 is heilig met nul punten. Morgen weer nieuwe kansen. Tot dan.

 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 18e etappe

26-07-2018

Toer de Anker spel


Marc Verhaar - 1 heeft zijn voorsprong wat weten uit te breiden, maar daarachter schuift het pak achtervolgers in elkaar en blijft hem op de hielen zitten. Misschien dat de laatste bergen van morgen weer verandering brengen. Tot dan.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 17e etappe

25-07-2018

Toer de Anker spel


En opnieuw is er een nieuwe koploper in de Toer de Anker. Hij heeft maar 1 punt voorsprong op de achtervolgers. Egan Bernal zorgde er voor dat we ook nog maar een lijst met 0 punten hebben. We missen nog van een paar deelnemers de betaling. Hopelijk komt dat ook deze week nog in orde! Tot morgen.

 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 16e etappe

24-07-2018

Toer de Anker spel


Er werden niet heel veel punten gehaald vandaag maar genoeg om de kopgroep door elkaar te schudden. Resultaat is dat we een nieuwe koploper hebben! De verschillen zijn allemaal nog klein, dus dat wordt nog een spannend weekje. Op de laatste plaats nog altijd geen verandering. Twee lijsten met 0 punten. Tot morgen.

 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 15e etappe

22-07-2018

Toer de Anker spel


Er waren vandaag maar 83 van de 185 lijsten die punten wisten te scoren, onder hen was onze koploper. De dagprijs ging naar Marja van Rossum met maar 19 punten. Onze koploper heeft 457 punten, maar met het juiste lijstje hadden dat er al 599 kunnen zijn! Morgen een rustdag dus tot dinsdag.

 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 14e etappe

21-07-2018

Toer de Anker spel


De vluchters van vandaag zorgden ervoor dat er geen hoge scores waren. Met slechts 32 punten werd de dagprijs gewonnen. De voorsprong van de koploper bedraagt nog maar 10 punten. Het wordt weer spannend. Onderaan nog altijd twee lijsten met 0 punten. Tot morgen.

 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 13e etappe

20-07-2018

Toer de Anker spel


Rens torres es spagne is weer drie punten uitgelopen, maar o.a. team Walter van Zwam zit hem op de hielen. Om de laatste plaats strijden nog altijd twee teams met nul punten. Komt daar morgen verandering in met een sterke groep aanvallers? We gaan het beleven, tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 12e etappe

19-07-2018

Toer de Anker spel


Nog altijd gaat Rens aan kop in ons Toer de Anker spel. Zijn voorsprong is wel wat kleiner geworden. De verschillen zijn niet groot, dus er is nog vanalles mogelijk. Vooral omdat we de bergen weer even achter ons laten. Morgen weer een massasprint of misschien zelfs een ontsnapping tot op de meet? Tot dan.

 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 11e etappe

18-07-2018

Toer de Anker spel


Onze koploper is weer een behoorlijk stukje uitgelopen. Veertien punten maar liefst.
Van de penningmeester het verzoek aan de deelnemers die nog niet betaald hebben, om dit alsnog zo snel mogelijk in orde te maken. Morgen zijn we er weer met een nieuwe tussenstand.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 10e etappe

17-07-2018

Toer de Anker spel


De scores waren vandaag niet erg hoog, want de dagprijs werd gewonnen met slechts 39 punten. We hebben nog dezelfde koploper, maar zijn voorsprong is wel behoorlijk geslonken.
Taaramäe en Gaudu zijn twee renners die op sommige 0 punten lijsten voorkomen, waardoor er voor deze prijs nog maar twee deelnemers in de strijd zijn. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 1e rustdag

17-07-2018

Toer de Anker spel


Helaas heb ik maandagavond laat niet gered want het is inmiddels dinsdagmorgen erg vroeg, maar hier zijn dan toch de laatste vijf tussenstanden waar jullie nog recht op hadden. Natuurlijk zijn ook de dagwinnaars van vijf dagen bekend en de lijst met best scorende renners is weer bijgewerkt.

Er zijn continue verschuivingen aan de kop van het klassement en daar horen ook telkens weer niieuwe koplopers bij. Rens torres es spagne gaat op het moment aan de leiding met 347 punten, waar 426 maximaal mogelijk was. Er zijn nog 6 lijsten in de race om de prijs voor 0 punten. Hieronder de links naar de overige cijfers. Tot vanavond.

 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 5e etappe

11-07-2018

Toer de Anker spel


Henk Bernts - 2 gaat nog steeds aan de leiding, maar de verschillen zijn klein. Het is inmiddels ook wel duidelijk dat het niet meevalt om een nul-puntenlijst in te vullen. Nog maar negen lijsten in de strijd. Morgen vertrekken we weer naar Bospop. De volgende tussenstand dus pas maandagavond laat.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 4e etappe

10-07-2018

Toer de Anker spel


Nog geen meldingen over foutjes, maar wel een lijst die in de post is blijven hangen. Op tijd afgestempeld dus we zijn met 185 deelnemers nu. De sprinters maken voorlopig de dienst uit in ons spel, maar de weg naar Parijs is nog lang. Tot morgen!


Tussenstand Toer de Anker spel na de 2e etappe

09-07-2018

Toer de Anker spel


Alle lijsten zijn weer verwerkt. Ik heb 3680 rugnummers ingetikt, dus het zou best kunnen dat ik ergens een foutje heb gemaakt. Denk je dat dit bij jouw lijst het geval is, stuur me dan een berichtje zodat ik het kan corrigeren. Daarom zijn alle standen en uitslagen nog even onder voorbehoud.

Peter Sagan is de meest gekozen wielrenner. Hij is ingevuld op 160 lijsten. Slechts 10 renners komen op geen enkele lijst voor. Er komen duidelijk steeds meer lijsten die mee willen strijden om de prijs voor 0 punten. Na de eerste etappe in ons spel staan nog 13 lijsten op die felbegeerde 0.

De ploegentijdrit van vandaag telt niet mee in ons spel. Morgen gaan we weer verder. Iedereen veel plezier en een spannende Toer de Anker toegewenst.
       


website by AageM