Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
Juli 2019

Eindstand Toer de Anker spel

28-07-2019

Toer de Anker spel


Het zit er weer op, de eindstand in het Toer de Anker spel is bekend. Onze hartelijke felicitaties aan Sjaak Verhaar die in de laatste dagen nog toesloeg en het eindklassement met 722 punten wist te winnen. De maximaal mogelijk score dit jaar was 819 punten. Minder dan 100 punten verschil met de ideale lijst dus. Knap!

Vandaag waren er twee dagwinnaars. Opmerkelijk is dat geen van de lijsten uit de top 20 een dagprijs wist te winnen. Ook opvallend is het dat van de lijsten die van de 160e tot de 170e plaats eindigen er maar liefst 8 waren die wel die dagprijs wisten te pakken.

Op de laatste plaats eindigen twee lijsten met 1 punt. Jammer, net niet gelukt om die prijs te verdubbelen mannen.

Er kwamen 155 renners in Parijs aan. Twee lijsten hadden dit goed voorspeld: M.W.M. van Tuil - 2 en Henk Bernts - 3. Na loting gaat de prijs hiervoor naar de eerstgenoemde. Opmerkelijk bij deze prijs is dat bijna de helft van de deelnemers vergat dit gokje te wagen.

Alle prijswinaars van harte gefeliciteerd! Het is nu aan de penningmeester van de dartsclub om het verder af te handelen. Iedereen hartelijk dank voor deelname en hopelijk tot volgend jaar wanneer we met het 31e Toer de Ankerspel de grens van 200 deelnemers weer eens hopen te breken. Het was me weer waar genoegen.Tussenstand Toer de Anker spel na de 20e etappe

27-07-2019

Toer de Anker spel


Wat gisteren al in de TdF gebeurde is nu ook in het Toer de Anker spel een feit, we hebben een nieuwe deelnemer in het geel! Ik zag het niet meer gebeuren, maar toch brengt deze een na laatste dag de nodige wijzigingen in het klassement. Zal dat morgen met een massasprint nog veranderen? Tot dan.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 19e etappe

26-07-2019

Toer de Anker spel


Helaas, geen uitslag in de TdF vandaag en dus ook geen nieuw klassement in het Toer de Anker spel. De stand blijft hetzelfde en er valt dus ook geen dagwinnaar aan te wijzen. Jammer maar het is niet anders, morgen weer verder. Tot dan.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 18e etappe

25-07-2019

Toer de Anker spel


Er verschuiven weer allerlei lijsten in de top 10 van ons klassement, maar de koploper heeft zijn positie zelfs wat verstevigd. Het zal lastig worden hem van de eerste plaats te krijgen. Toch konden er met de ideale lijst al 89 punten meer gescoord worden. Morgen hopelijk weer een mooie etappe in de bergen. Tot dan.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 17e etappe

24-07-2019

Toer de Anker spel


Nog altijd voert Hans van den Heuvel - 2 ons klassement aan. Er werd niet veel gescoord vandaag. De dagprijs werd gewonnen met 30 punten. Maar wie niet wilde scoren, scoorde wel. Toms Skujins bracht Oma Net niet 2 punten waar ze niet op zat te wachten. Morgen gaan we weer echt de bergen in. Tot dan.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 16e etappe

23-07-2019

Toer de Anker spel


De verschillen in de nieuwste tussenstand blijven klein. Vandaag was waarschijnlijk de laatste dag tot Parijs voor de echte sprinterslijsten. Met de Alpen in het vooruitschiet verwachten we nog een paar spannende dagen. Zo lange tijd dezelfde koploper hebben we in ieder geval maar zelden meegemaakt. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 15e etappe

21-07-2019

Toer de Anker spel


Daar zat ik zonder internet en u zonder tussenstand. Maar gelukkig werkt het allemaal weer. Het is spannend in de Toer de Anker, de koploper heeft nog maar een voorsprong van 5 punten. Aan de staart van de lijst weinig verandering maar verder verschuift het op heel veel plaatsen.

Namens de penningmeester van Dartsclub 't Anker het verzoek aan de deelnemers die nog niet betaald hebben om het inleggeld zo snel mogelijk over te maken! Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 14e etappe

20-07-2019

Toer de Anker spel


Een beetje later dan normaal, maar ook vandaag is er weer een nieuwe tussenstand. En er is heel wat te bekijken want de uitslag van vandaag heeft wel het een en ander in gang gezet. De achtervolging is begonnen dus dat worden weer spannende dagen. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 13e etappe

19-07-2019

Toer de Anker spel


De tijdrit heeft eindelijk weer wat verschuivingen in de kop van het klassement gebracht. Maar het opvallendst is toch wel dat de koploper zijn positie weer wat heeft verstevigd. Om de spanning wat terug te krijgen, zou het mooi zijn als de achtervolgers morgen in het gebergte een aanval kunnen plaatsen. Tot dan.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 12e etappe

18-07-2019

Toer de Anker spel


Daar zijn we weer met de volgende tussenstand. Er werd niet veel gescoord vandaag dus onze koploper gaat nog stevig aan de leiding. Misschien dat de tijdrit van morgen het verschil dan gaat maken. De rode lantaarn is nog altijd in handen van Oma Net niet. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 11e etappe

17-07-2019

Toer de Anker spel


Wel wat kleine verschuivingen in de top van ons klassement vandaag, maar de top 3 is nog hetzelfde. Morgen de eerste Pyreneeënrit. Hoewel het einde van de etappe niet bergop maar 30 kilometer afdalen is, weinig kans op een massasprint. Ik ben benieuwd of dat de stand op zijn kop gaat zetten. Tot morgen.


Tussenstand Toer de Anker spel op de 1e rustdag

16-07-2019

Toer de Anker spel


De afgelopen dagen hebben voor heel wat verschuivingen gezorgd in ons klassement. Sinds de 6e etappe is er een nieuwe koploper en de 9e etappe hielp de kans op de nul punten prijs van vier van de vijf kanshebbers om zeep. Oma Net niet lukte het nog net wel om op 0 punten te blijven staan.

Waar er volgens de ideale lijst al 438 punten konden worden behaald, doet onze koploper het zeker niet slecht met 375 punten. Alle andere standen vindt u weer via de onderstaande links. Tot morgen.
 
 
 
 

Tussenstand Toer de Anker spel na de 5e etappe

10-07-2019

Toer de Anker spel


Vandaag voor even de laatste tussenstand tot maandagavond of dinsdag. Het is weer tijd voor Bospop!
Aan de kop van ons klassement was het stuivertje wisselen. Het zijn de sprinterslijsten die zich aan kop hebben genesteld, maar de verschillen zijn nog klein en morgen staan de eerste flinke cols op het programma...

De dagprijs werd gewonnen met 57 punten. Onderaan zijn er nog altijd vijf lijsten die op 0 punten staan. Wij gaan een paar dagen festivallen, tot na het weekend.

Tussenstand Toer de Anker spel na de 4e etappe

09-07-2019

Toer de Anker spel


Er zijn nog geen meldingen gekomen van mogelijke foutjes, maar wel ontbraken er drie lijsten in de vorige stand. Deze zijn blijven hangen in de mail vanwege te grote bijlagen, maar waren wel op tijd verzonden. In de nieuwe tussenstand zijn we dus met 195 lijsten.

Er waren vandaag drie lijsten die de maximale score van 61 punten wisten te behalen. Voor het eerst moest dus de digitale dobbelsteen er aan te pas komen. Verder hebben we op de tweede dag meteen al een nieuwe leider in het Algemeen klassement. Voldoende reden dus om even de onderstaande links aan te klikken. Tot morgen.

Tussenstand Toer de Anker spel na de 3e etappe

08-07-2019

Toer de Anker spel


Vanaf vandaag kunnen er punten gescoord worden en alle lijsten zijn verwerkt, dus hieronder de eerste tussenstand.
Het kan zijn dat ik ergens een foutje heb gemaakt bij het intikken van de rugnummers. Denk je dat dit bij jouw lijst het geval is, stuur me dan een berichtje zodat ik het kan corrigeren. Daarom zijn alle standen en uitslagen nog even onder voorbehoud.

Peter Sagan is ook dit jaar weer de meest gekozen wielrenner. Hij is ingevuld op 172 van de 192 deelnemende lijsten. Slechts 5 renners komen op geen enkele lijst voor. Waar vorig jaar na de eerste etappe nog 13 lijsten streden om de 0 punten prijs, zijn dat er dit jaar nog maar 7. Xandro Meurisse, die vandaag als 8e over de streep kwam, gooide meteen op de eerste dag al roet in het eten voor een een aantal lijsten.

De eerste dagprijs gaat naar Koolmees - 5 die vandaag won met 57 punten.
Iedereen veel plezier en een spannende Toer de Anker toegewenst en tot morgen.
       


website by AageM