Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
Juli 2021

Eindstand Toer de Anker spel

18-07-2021

Toer de Anker

De tour is weer achter de rug en de eindstand is bekend. Op de laatste dag hadden we doordat er twee keer punten waren te verdienen nog veel wisselingen in het klassement waardoor het tot de laatste minuut spannend bleef.
Onze winnaar eindigde met 540 punten. Dat is niet heel erg veel want vorig jaar waren er nog 670 punten nodig om te winnen en de maximaal mogelijke score dit jaar was zelfs 784 punten!
Desalniettemin knap gedaan en van harte gefeliciteerd!
Er waren maar 85 renners die de punten binnen harkten. 99 renners scoorden dus niet en toch lukte het maar 1 persoon om 20 renners te noteren die samen 0 punten haalden. Laat dat nu dezelfde persoon zijn die het Algemeen klassement won; een echte kenner dus.
Vier deelnemers wisten te voorspellen dat 141 renners Parijs zouden halen. Na loting wint
Jan van Dinther - 1 deze prijs. Een overzicht van alle winnaars vindt u in de Eindstand.

Iedereen hartelijk dank voor de deelname, alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en allemaal hopelijk tot volgend jaar!


Tussenstand Toer de Anker na de 21e etappe

18-07-2021

Toer de Anker

Wat een spanning in het Toer de Anker spel. Ze slopen al langzaam naar voren de afgelopen week, maar in de laatste etappe nemen ze de koppositie zelfs over! Zal de kleine voorsprong voldoende zijn? Er worden vandaag namelijk ook nog punten gegeven op basis van het Algemeen eindklassement in Frankrijk. Die eindstand met alle prijzen volgt later vanavond. Tot dan!

Tussenstand Toer de Anker na de 20e etappe

17-07-2021

Toer de Anker

Er waren vandaag wat kleine verschuivingen in de top 10 van het Toer de Anker spel. Het grootste nieuws kwam echter van de staart van de lijst. Mikkel Bjerg was voor Bjorn de boosdoener. Op de voorlaatste dag van 0 naar 4 punten. Jammer hoor. Morgen kunnen er twee keer punten verdiend worden. De etappe is pas laat en onze eindstand dus nog later. Tot morgen.

Tussenstand Toer de Anker na de 19e etappe

16-07-2021

Toer de Anker

De top van het klassement in het Toer de Anker spel is wel enigszins veranderd. Er is in ieder geval een nieuwe leider in het Algemeen klassement. De 0 punten lijsten hadden niets te vrezen vandaag en bleven netjes op 0 staan. Met nog een tijdrit en een massasprint voor de boeg zal dat niet meer veranderen waarschijnlijk. Tot morgen.

Tussenstand Toer de Anker na de 18e etappe

15-07-2021

Toer de Anker

Het blijft zeer spannend in het Toer de Anker spel. De verschillen zijn zeer klein en morgen is er weer een totaal andere etappe. Misschien een kans voor een eenzame vluchter die ook in het 0 punten klassement van invloed zou kunnen zijn, of gaan de sprintkanonnen de punten weer verdelen? We wachten af, tot morgen.

Tussenstand Toer de Anker na de 17e etappe

14-07-2021

Toer de Anker

We hebben geen gedeelde eerste plaats meer in het Toer de Anker spel. Team Vermeulen heeft wel echt de macht gegrepen vandaag, maar Guus, Sofie en opa zitten hen samen met Jelmer wel op de hielen. Het is zeker nog niet beslist. Morgen is er opnieuw een zware bergetappe. Tot dan.

Tussenstand Toer de Anker na de 16e etappe

13-07-2021

Toer de Anker

Ook aan de kop van het Algemeen klassement van het Toer de Anker spel werden vandaag weer punten verdiend. Zelfs aan de staart van het klassement werd een punt verdiend. We hebben daardoor nog maar twee deelnemers over die strijden om de 0 punten prijs. Morgen mogen de klimgeiten weer voor de punten zorgen. Tot dan.

Tussenstand Toer de Anker na de 15e etappe

11-07-2021

Toer de Anker

En weer kwamen veel deelnemers een stukje dichter bij de top van het klassement want er werd wederom niet gescoord door de top 5. Onze nummer 1 heeft op het moment 381 punten. Met de ideale lijst hadden dat er al 526 kunnen zijn. Morgen is het rustdag en zijn er geen punten te verdienen. Tot dinsdag dus.

Tussenstand Toer de Anker na de 14e etappe

10-07-2021

Toer de Anker

De meeste deelnemers zijn vandaag wat dichter bij de top van het klassement gekomen want de top 5 scoorde vandaag 0 punten. Maar er werden sowieso niet heel erg veel punten gehaald. Er was wel een deelnemer die eigenlijk mee speelde voor de 0 punten prijs maar die vandaag tweede werd met 23 punten. Tot morgen.

Tussenstand Toer de Anker na de 13e etappe

09-07-2021

Toer de Anker

De verschillen blijven erg klein en daardoor blijft het ook spannend. Er is niemand die er echt bovenuit steekt, dus veel deelnemers maken nog kans op een top 10 notering. Nog altijd zijn er drie lijsten die op 0 punten staan dus ook daar is de winnaar niet te voorspellen. Morgen zijn er weer 61 punten te scoren dus dan kan alles weer anders zijn. Tot dan.

Tussenstand Toer de Anker na de 12e etappe

08-07-2021

Toer de Anker

De kop van het klassement is weer wat dichter bij elkaar gekropen vandaag. Er werden maar weinig punten gehaald. De dagprijs werd gewonnen met slechts 26 punten. Als we morgen een massasprint krijgen dan zal dat heel anders zijn. Maar er is ook een kans dat vluchters die sprint voorkomen en dat kan weer gevaar op leveren voor de 0 punten lijsten. We gaan het zien. A demain.

Tussenstand Toer de Anker na de 11e etappe

07-07-2021

Toer de Anker

We hebben twee nieuwe koplopers in het Toer de Anker spel en ze pakken ook meteen een behoorlijke voorsprong. Maar met morgen weer een waarschijnlijke massasprint in het vooruitzicht kan het zo weer anders zijn.
Onder aan de lijst geen wijzigingen, nog altijd strijden drie deelnemers om de 0 punten prijs. Tot morgen.

Tussenstand Toer de Anker na de 10e etappe

06-07-2021

Toer de Anker

De top drie van het Algemeen klassement in het Toer de Anker spel is nog dichter bij elkaar gekropen. Ook de subtop is zeker nog niet uitgeschakeld. De verschillen zijn klein dus alles is nog mogelijk.

Namens de penningmeester verzoek ik iedereen die dat nog niet heeft gedaan vriendelijk om zijn inleg over te maken. Tot morgen.

Tussenstand Toer de Anker na de 1e rustdag

05-07-2021

Toer de Anker

Vandaag konden de punten in het Toer de Anker spel worden verdiend met de eerste tien renners van het Algemeen klassement. Het was geen gunstige dag voor onze koploper. Team Vermeulen zit nu echt op het Vinkentouw. Onderaan de lijst strijden nog steeds drie deelnemers om de 0 punten prijs. Morgen wordt waarschijnlijk weer een dag voor de sprintkanonnen. Tot morgen.

Tussenstand Toer de Anker na de 9e etappe

04-07-2021

Toer de Anker

De voorsprong van onze eenzame koploper is weer wat geslonken. Het blijkt toch redelijk lastig te zijn om te voorspellen wie het goed zullen doen in de bergen, want de dagprijzen van gisteren en vandaag werden gewonnen met slechts 30 en 37 punten.
Morgen is een rustdag, dan worden er punten verdeeld op basis van de stand in het Algemeen klassement. Tot dan.

Tussenstand Toer de Anker na de 7e etappe

02-07-2021

Toer de Anker

Onze koploper heeft zijn voorsprong behoorlijk weten te vergroten. Zoals ik gisteren al voorspelde, was vandaag een gevaarlijke etappe voor de 0 punten lijsten. Er resteren er nog maar drie die strijden om die prijs. Morgen gaan ze echt de bergen in, het zal afwachten zijn of de sprinterslijsten dan stand kunnen houden. A demain.

Tussenstand Toer de Anker na de 6e etappe

01-07-2021

Toer de Anker

De voorsprong van de koploper in het Toer de Anker spel is met een banddikte geslonken. Alle bekende namen uit de voorgaande edities hebben zich weer voor in het peloton genesteld, maar er zitten ook een paar namen tussen die normaal een flink stuk lager terug te vinden zijn. Met de massasprint van vandaag was er voor de 0 punten lijsten geen enkel gevaar. Morgen is dat misschien anders. Tot dan.       


website by AageM