Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
November 2021

De Alphse kwis 2022, schrijf je ook in!

16-11-2021

De Alphse kwis

Op zaterdag 19 maart 2022 is er een dorpskwis nieuwe stijl in dorpshuis de Hucht en op zaterdag 26 maart 2022 volgt de prijsuitreiking en feestavond.

Heb je zin in wat spanning en sensatie na 1,5 jaar thuis zitten?
Trek dan je kwis-skills uit de kast, stof je vrienden af om een team samen te stellen en noteer deze twee data in je agenda.

Lees verder om te ontdekken wat er gaat gebeuren en hoe je met een team kunt inschrijven.

Wat is de bedoeling?
Teams van 6 - 10 personen spelen allemaal op een eigen locatie een kwis waarin creativiteit, slimheid en sportiviteit een hoofdrol zullen spelen. Er moeten puzzels worden opgelost, vragen worden beantwoord, activiteiten worden gedaan, zoektochten worden opgezet en nog veel meer. Deze opdrachten staan in een kwisboek dat ’s middags om 15.00 uur in de Hucht kan worden opgehaald. Het moet dezelfde dag ‘s avonds op een nog nader te bepalen tijdstip weer worden ingeleverd. Wij hebben vervolgens een week de tijd om alle ingeleverde boeken te beoordelen en dan volgt een week later in het dorpshuis een feestelijke prijsuitreiking.

Spelen voor een goed doel
Teams kunnen zich vanaf nu inschrijven door het invullen van het inschrijfformulier. De kosten voor deelname bedragen € 40,- per team (ongeacht het aantal teamleden). Dit geld gaat in de prijzenpot! Op het deelnameformulier vult elk team namelijk een goed doel in waarvoor zij gaan spelen. Dit moet een doel in Alphen zijn dat een K.v.K. inschrijving heeft. Normaalgesproken heeft elke vereniging of stichting dat. Je kunt bijvoorbeeld spelen voor een nieuwe boekenkast voor SLAG of voor een bijdrage in de kosten van het geweldige AED netwerk dat we in Alphen hebben. Misschien gaat jullie prijs naar het Oranjecomité, Kinderpark, WHAM of Avios? Er zijn genoeg doelen te bedenken en ze zullen jullie dankbaar zijn. Het prijzengeld wordt verdeeld onder de goede doelen van de nummers 1, 2 en 3 volgens een 60%, 25%, 15% verdeling.

We proberen de kwis zo divers te maken dat het voor iedereen leuk is om mee te doen. Ons advies is wel om ook je team zo divers mogelijk op te bouwen, qua leeftijd en vaardigheden. Niet iedereen is even handig op een computer of telefoon en ook niet iedereen is even goed op de hoogte met (lokale) geschiedenis of bijvoorbeeld het songfestival of de verschillende vissen die voorkomen in ons polderlandschap of in de Indische oceaan. Je weet maar nooit waar de vragen en opdrachten over zullen gaan. Gezien de vele opdrachten en vragen die jullie te verwerken krijgen, denken we overigens dat het verstandiger is om met tien mensen in een team te zitten dan met zes.

Vorm een team met je familie, vrienden, buren, vereniging en kies je eigen goede doel. Goede doelen kunnen natuurlijk ook zelf hun eigen teams in gaan zetten.
We hopen op een grote deelname want hoe meer teams, hoe hoger het prijzengeld!

Klik op de onderstaande afbeelding om een inschrijfformulier te downloaden of schrijf online in op mfadehucht.nl.

De Alpse kwis ad01
       


website by AageM