Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 


Zoekplaatjes - 2011 - IJsbeer
Zoekplaatjes WHAM

Wij zijn telkens weer verbaasd hoeveel unieke oude foto's er her en der nog in oude fotoalbums zitten, waar wij heel graag een afdruk van maken om in het archief voor alle geïnteresseerde Alphenaren te bewaren.

Dit keer werden we verrast door vele foto's uit het album van Annie de Leeuw, onderwijzeres in Alphen van 1938 tot 1974. Helaas ontbrak een beschrijving en vandaar dat wij uw hulp weer inriepen om met ons eens goed te kijken of u gezichten herkende.

Van de volwassenen op de foto wisten we al wel de namen: (v.l.n.r.) het hoofd der school Van Oorsouw, juffrouw Hol (later mevr. Janssen) en Annie de Leeuw, met pet waarschijnlijk de buschauffeur en dan was er nog de ijsbeer.
Van de zes meisjes wisten we geen namen, maar gelukkig herkende Hennie (van Rossum)-van Uden zichzelf terug, helemaal rechts op de foto. Zij wist ons ook de namen te noemen van 4 van de meisjes die samen met haar op schoolreis waren in de dierentuin in Rhenen.
Helemaal links Sjaan (van Jan) van Wichen, het meisje daarnaast (omkijkend) is niet herkend, daarnaast Corrie (van Janus) Roeffen, Joke van Uden (zus van Hennie) en Thea (van Piet) van den Heuvel. Bedankt voor deze aanvullingen!

IJsbeer

WHAM logo

website by AageM