Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
Maart 2010

Reünie veertig jaar Mariënhof

23-03-2010
Mariënhof logo

In 2010 is het veertig jaar geleden dat de leerlingen naar de nieuwe basisschool Mariënhof verhuisden. Daarom zal er in de week van 26 t/m 29 april feest gevierd worden met leerlingen en oud-leerlingen van de Mariënhof.

Deze festiviteiten worden op donderdag 29 april ‘s avonds van 20.00 tot 01.00 uur afgesloten met een grote reünie voor oud-leerlingen en leerkrachten.

lees verder...

divider
Alphenaren nemen deel aan Alpe d'HuZes
22-03-2010
Alpe d'HuZes logo


Dit jaar vindt op 3 juni wederom het evenement Alpe d'HuZes plaats. Deze keer doen er in ieder geval 2 mensen uit onze omgeving mee (Jochem van Rossum en Jan Gremmen).

Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d'Huez beklimmen.

Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.

lees verder...

divider
10e editie Pleinpop.nl
22-03-2010


Binnen een aantal weken is het weer zover, hét muziekfeest van Maas & Waal vindt weer plaats in Alphen. Dit jaar alweer voor de 10e keer op rij. Wij als organisatie hadden 10 jaar geleden nooit durven te dromen dat Pleinpop.nl, toen nog het All-fun Festival geheten, zou uitgroeien tot wat het nu is.

Dit jaar vindt Pleinpop.nl plaats in het weekend van 9, 10 en 11 april. Het programma van dit jaar staat weer vol met nationaal, maar ook internationaal talent.
divider

Nieuws gezocht.

21-03-2010

Nieuws gezocht

Natuurlijk doe ik mijn best zoveel mogelijk berichtjes met betrekking tot Alphen en haar inwoners te plaatsen op deze site, maar dan moet ik er wel van op de hoogte zijn.

Heeft u nieuws over activiteiten of andere zaken die alle Alphenaren aangaan, stuur mij dan een mailtje. Ik zorg dat het snel geplaatst wordt. Ook verenigingen die wat meer kwijt willen over hun club kunnen hiervoor gratis ruimte op de site krijgen. Laat het me weten en het komt in orde.website by AageM