Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
Augustus 2020

Eerste tussenstand Toer de Anker spel

31-08-2020

Toer de Anker


Ook het deelnemersveld van het Toer de Anker spel heeft helaas te maken met de gevolgen van het corona virus. Met 167 deelnemers zitten we ver van de 200 waar op gehoopt werd maar dat mag de pret niet drukken. Alle lijsten zijn verwerkt en de eerste tussenstanden zijn bekend. Allemaal nog wel even onder voorbehoud want het is natuurlijk goed mogelijk dat ik een tikfoutje heb gemaakt. Denk je dat dit bij jouw lijst het geval is, stuur me dan zo snel mogelijk een berichtje zodat ik het kan corrigeren.
Onze 167 deelnemers kozen in totaal 166 verschillende renners. Tien renners dus, waar niemand vertrouwen in had. Het was misschien een mooi begin geweest voor een 0 punten lijst. Op de eerste dag van ons spel scoorden maar liefst 155 lijsten minstens een punt waardoor ze meteen kansloos waren voor de 0 punten prijs. Na de tweede dag zijn er nog maar vier lijsten over die hier kans op maken. Alle cijfers zijn te vinden via onderstaande links. We wensen iedereen een spannende Toer de Anker toe en tot morgen.

Toer de Anker spel van Dartsclub 't Anker

18-08-2020

Toer de Anker


Dartsclub 't Anker organiseert voor het 31e jaar op rij het Toer de Anker spel. Deelnameformulieren kunnen worden ingeleverd tot zondag 30 augustus, 15.00 uur. U mag onbeperkt formulieren inleveren. U kunt zelfs winnen als u geen verstand heeft van wielrennen, want er is ook een prijs voor de laatste plaats.

We rekenen weer op veel deelnemers!

       


website by AageM