Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
September 2020

Eindstand Toer de Anker

20-09-2020

Toer de Anker


Het Toer de Anker spel zit er weer op en de prijswinnaars zijn bekend. Wij feliciteren hen van harte met de gewonnen prijs!
Thomas Rots, onze eindwinnaar, wist 670 van de maximaal mogelijke 785 punten binnen te halen. Een mooie prestatie!
Michael van Zetten wist het juiste aantal van 146 renners dat Parijs haalde als enige goed te raden. Gefeliciteerd.

Een eervolle vermelding gaat naar Koolmees. Hij wist met drie van zijn zes lijsten maar liefst tien keer de hoogste dagscore te halen! Opmerkelijk is dat zijn lijst 5, waarmee hij geen dagwinnaar werd, het hoogst eindigde; op de negende plaats.

Op de laatste plaats eindigde De 0 is heilig met 12 punten. Helaas geen verdubbeling van het prijzengeld dus, maar knap gedaan. Mijn 0-punten lijst eindigde op 51 punten, het blijft een lastige klus.

Voor het 31e jaar op rij heb ik het weer graag gedaan. Ik draag het uitbetalen van het prijzengeld over aan de penningmeester van de dartsclub.
Iedereen hartelijk dank voor de deelname en hopelijk tot volgend jaar.


Tussenstand Toer de Anker spel na de 21e etappe

20-09-2020

Toer de Anker


De laatste massasprint maakt de stand in ons Toer de Anker spel nog spannender. De verschillen zijn nog kleiner geworden! Ik ga nu aan de slag met de laatste puntenronde. Dat kan nog even duren, maar later vandaag volgt de eindstand. Hieronder dus de laatste tussenstand. Tot later.
Tussenstand Toer de Anker spel na de 20e etappe

19-09-2020

Toer de Anker


Er veranderde niet veel vandaag in het Algemeen klassement van het Toer de Anker spel.
Dat biedt mij hier mooi de ruimte om de deelnemers die nog niet betaald hebben nogmaals te vragen dit zo snel mogelijk in orde te maken!
Morgen zijn er twee keer punten te verdienen. Eerst met de etappe uitslag en daarna nog een keer op basis van de eindstand in de TdF. Tot dan.
Tussenstand Toer de Anker spel na de 19e etappe

18-09-2020

Toer de Anker


Zowel de voorsprong van de koploper in het Toer de Ankerspel als de achterstand van de drager van de rode lantaarn is wat geslonken vandaag. Dat wordt nog echt spannend de komende dagen. Er kunnen nog 183 punten worden gescoord, dus alles is nog mogelijk. De beslissing in Frankrijk zal morgen wel vallen met de klimtijdrit, maar ik verwacht dat we voor onze winnaars echt tot zondag moeten wachten. Tot morgen.
Tussenstand Toer de Anker spel na de 18e etappe

17-09-2020

Toer de Anker


Ook vandaag hadden we weer wat verschuivingen in de top van het Algemeen klassement. Er is nog altijd niets beslist, want het meeste klimwerk is nu wel achter de rug en morgen krijgen we waarschijnlijk een massasprint. Mogelijk zet dat de stand weer op zijn kop, maar ook de klimtijdrit van zaterdag kan nog voor verrassingen zorgen. Tot morgen.
Tussenstand Toer de Anker spel na de 17e etappe

16-09-2020

Toer de Anker


De koploper in ons Toer de Anker spel, Thomas Rots, wist net als Roglic vandaag, zijn voorsprong verder uit te breiden. Hij maakt een indrukwekkende sprong vooruit. Maar er volgen nog een paar spannende dagen en het is zeker nog niet beslist. Aan de staart van het peloton nog altijd geen verandering. Tot morgen.
Tussenstand Toer de Anker spel na de 16e etappe

15-09-2020

Toer de Anker


Ons Toer de Anker spel is minstens net zo spannend als de echte TdF. In de kop van ons Algemeen klassement zijn er weer diverse lijsten van plaats gewisseld. Wie zondag de uiteindelijke winnaar zal zijn valt nog moeilijk te voorspellen. Dat is voor de strijd om de laatste plaats wel anders, daar is geen verandering en draagt De 0 is heilig nog steeds de rode lantaarn. Tot morgen.
Tussenstand Toer de Anker spel na de 15e etappe

13-09-2020

Toer de Anker


De koploper van het Algemeen klassement van het Toer de Anker spel staat zeven punten voor op de nummer twee. De ideale lijst loopt inmiddels 113 punten voor op onze koploper, nog veel ruimte voor verbetering dus. Maar het is wel spannend zo! Koolmees wist vandaag voor de zevende keer de hoogste score te halen. Nu met een andere lijst, dus het leverde hem weer eens een dagprijs op. Morgen hebben we een rustdag, tot dinsdag.
Tussenstand Toer de Anker spel na de 14e etappe

12-09-2020

Toer de Anker


Het was stuivertje wisselen in de kop van het klassement van het Toer de Anker spel. Met de kleine verschillen die er zijn zal dat in de komende dagen nog wel vaker voorkomen. Hopelijk krijgen we morgen wat vuurwerk te zien van de klassementsrenners.
Een oproep van onze penningmeester: Wil iedereen die dat nog niet gedaan heeft zijn inschrijfgeld betalen?
Tot morgen.
Tussenstand Toer de Anker spel na de 13e etappe

11-09-2020

Toer de Anker


Het ging wel wat beter dan gisteren, maar ook vandaag werd er weinig gescoord in het Toer de Anker spel. Er is wel een nieuwe koploper! In de stand van gisteren heb ik een correctie moeten aanbrengen. Ik had een foutief rugnummer ingevoerd bij de lijst van De 0 is heilig. Daardoor haalde hij gisteren 10 punten en verdween van de laatste plaats. Dat was dus niet correct. Ik heet hem dan ook opnieuw van harte welkom op de laatste plaats.
Tot morgen.Tussenstand Toer de Anker spel na de 12e etappe

10-09-2020

Toer de Anker


Minimale verschuivingen in de stand van het Toer de Anker spel vandaag. Er waren maar 19 deelnemers die punten scoorden. Met slechts 31 punten werd de dagprijs gewonnen. Weinig lijsten die punten haalden, maar er zat wel een 0 punten lijst tussen. Er is dan ook een nieuwe leider in de strijd om de laatste plaats.
Tot morgen.Tussenstand Toer de Anker spel na de 11e etappe

09-09-2020

Toer de Anker


De etappe van vandaag leverde een paar verschuivingen op in de top van het Algemeen klassement van ons Toer de Anker spel. De koploper zit iets steviger in het zadel. Bij de strijd om de laatste plaats zijn er weinig veranderingen. De 0 mag dan heilig zijn, maar ook 8 punten kunnen een prijs opleveren. Morgen komen we weer op heuvelachtiger terrein met waarschijnlijk weinig kans voor de sprinters. Benieuwd wat dat weer brengen zal. Tot morgen.Tussenstand Toer de Anker spel na de 10e etappe

08-09-2020

Toer de Anker


Het Algemeen klassement van het Toer de Anker spel heeft een nieuwe koploper, maar het blijft wel in de familie. De ideale lijst loopt al wel 87 punten voor dus er is nog veel ruimte voor verbetering. Met de zeer kleine verschillen in onze tussenstand hebben we in ieder geval weer een paar spannende dagen in het vooruitzicht. Tot morgen.Tussenstand Toer de Anker spel na de 1e rustdag

07-09-2020

Toer de Anker


Vandaag waren er punten te verdienen met de top 10 van het Algemeen klassement op deze rustdag. Een lijst had alle tien de namen en won daarmee dus de dagprijs.
In ons Algemeen klassement is het spannender dan ooit. Er zitten maar 13 punten tussen onze koploper en de nummer 10 van de lijst. Hier is dus echt nog vanalles mogelijk. Tot morgen.Tussenstand Toer de Anker spel na de 9e etappe

06-09-2020

Toer de Anker


Aan de kop van het klassement van het Toer de Anker spel zijn de lijsten wat dichter naar elkaar toe gekropen. De familie Averdijk voert de lijst nog steeds aan, maar staat nu ook op de tweede plaats. Morgen is de eerste rustdag. Toch zijn er ook dan punten te verdienen. Deze worden verdeeld op basis van het Algemeen klassement. Dus ook morgen gewoon weer een nieuwe tussenstand. Tot dan.Tussenstand Toer de Anker spel na de 8e etappe

05-09-2020

Toer de Anker


Er waren vandaag zes lijsten die 0 punten haalden, maar dat waren niet de lijsten die streden om de 0 punten prijs. Zij haalden allemaal tenminste 8 punten. Daarom kunnen we nou weer allemaal mee strijden om de prijs voor de laatste plaats. Het opmerkelijkst was wel Matte Frazzie - 0 In plaats van 0 punten haalde hij er vandaag maar liefst 26 en werd daarmee tweede van de dag. Tot morgen.Tussenstand Toer de Anker spel na de 7e etappe

04-09-2020

Toer de Anker


Het werd wel een sprint vandaag, maar met een flink uitgedund peloton. Dat weerhield Koolmees - 2 er niet van om al voor de derde keer de hoogste score te halen. En toch gaat hij niet aan de leiding. Onze koploper wist zich aan de top te handhaven en zijn voorsprong werd zelfs een klein beetje groter. We zullen zien of hij dat vol kan houden nu ze de komende twee dagen de Pyreneeën in gaan. Tot morgen.Tussenstand Toer de Anker spel na de 6e etappe

03-09-2020

Toer de Anker


Er werd vandaag een stuk minder gescoord dan de afgelopen dagen in ons Toer de Anker spel. De dagprijs werd gewonnen met 37 punten. Toch is het algemeen klassement weer behoorlijk op zijn kop gezet. Onze nieuwe nummer 1 heeft 204 punten van de 252 die maximaal mogelijk waren. Bij de strijd om de 0 punten prijs zijn nog maar drie deelnemers in de race. Morgen gaan we waarschijnlijk weer een massasprint krijgen, tot dan.Tussenstand Toer de Anker spel na de 5e etappe

02-09-2020

Toer de Anker


Na de etappe van vandaag hebben we weer een nieuwe top 3. Of misschien moet ik zeggen top 5, want er staan maar liefst vier lijsten op een gedeelde tweede plaats. Koolmees - 2 wist wederom de maximale score te halen, dus de dagprijs gaat vandaag naar de tweede plaats, die met een andere lijst overigens ook al een dagprijs pakte. Alle cijfers en de bijbehorende namen vindt u via de onderstaande links. Tot morgen.Tussenstand Toer de Anker spel na de 4e etappe

01-09-2020

Toer de Anker


Vandaag werd er veel gescoord in ons Toer de Anker spel. Twee lijsten haalden de maximale score. Dus voor het eerst moest de digitale dobbelsteen voor de dag komen. Er zijn veel verschuivingen in de nieuwe tussenstand. Zo hebben we onder andere een compleet nieuwe top 3. De familie Verhaar heeft flink wat plaatsen in de top 10 in handen, maar het is nog ver naar Parijs.
Morgen een nieuwe tussenstand, tot dan.


       


website by AageM