Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Nieuwsarchief
Juli 2010

Eindstand Toer de Anker na de 20e etappe

25-07-2010
Toer de Anker


Het zit er weer op. De massasprint van de laatste dag zorgde toch nog voor wat verschuivingen in ons klassement en de uiteindelijke verschillen zijn minimaal. Ik geloof niet dat we al eens eerder zo'n spannend toerspel hebben gehad.

Het juiste aantal renners dat Parijs haalde is door niemand geraden. Er waren 7 lijsten die er 2 renners vanaf zaten. Hieruit is Henk van Rossum als winnaar geloot.

De winnaar van ons klassement had 601 punten. Als je de ideale lijst had ingevuld had je maar liefst 719 punten gehad. De ideale lijst van vorig jaar haalde dit jaar maar 429 punten. Het blijft moeilijk dus om de juiste keuze elk jaar opnieuw weer te maken.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd, de penningmeester van de dartsclub neemt deze week contact op over de verdere afhandeling. Alle deelnemers hartelijk bedankt. Het was weer leuk om te organiseren en de dartsclub heeft weer een financieel steuntje in de rug. Aan alle kanten winnaars dus. Aan allen dus hopelijk tot volgend jaar.

divider

Tussenstand Toer de Anker na de 19e etappe

24-07-2010
Toer de Anker


De tijdrit heeft voor de nodige veranderingen in de kop van ons klassement gezorgd. De massasprint van gisteren zorgde voor geen enkel verschil. Morgen kunnen we weer een massasprint verwachten. Hebben we nu dan de eindstand al bereikt? De verschillen zijn erg klein, dus alles is nog mogelijk. Tot morgen.

 
divider

Tussenstand Toer de Anker na de 18e etappe

23-07-2010
Toer de Anker


De massasprint van vandaag heeft voor geen enkele verandering in de kop van ons klassement gezorgd. Er zijn dus nog heel wat kanshebbers voor de prijzen. Wie weet wat de tijdrit van morgen ons brengt. Eén renner kan het verschil maken. Tot morgen.

 
divider

Tussenstand Toer de Anker na de 17e etappe

22-07-2010
Toer de Anker


Er zijn wat verschuivingen aan de kop van het klassement. Tonny Verhaar - 2 kwam sterk opzetten vandaag. Maar er zijn nog behoorlijk wat lijsten die kans maken op het podium. De laatste dagen zijn nog spannend. Tot morgen.

 
divider

Tussenstand Toer de Anker na de 16e etappe

20-07-2010
Toer de Anker


Opnieuw waren de scores van de dag niet erg hoog. De etappe was overigens ook niet zo spannend. Er zijn dan ook weinig veranderingen in het klassement. Morgen een rustdag dus tot overmorgen.

 
divider

Tussenstand Toer de Anker na de 15e etappe

19-07-2010
Toer de Anker


Er werd vandaag weer niet veel gescoord. De beste lijst had slechts 29 punten. Maar door dit soort ontsnappingen maken ook de lijsten met de wat minder voor de hand liggende renners een kans op de dagprijs. Tot morgen.

 
divider

Tussenstand Toer de Anker na de 14e etappe

18-07-2010
Toer de Anker


Marc Verhaar - 2 is weer terug aan de leiding. Morgen opnieuw de bergen in, dan is er weer vanalles mogelijk. De verschillen aan de top zijn erg klein; er kunnen iedere dag per slot van rekening 61 punten gehaald worden. Tot morgen.

 
divider

Tussenstand Toer de Anker na de 13e etappe

17-07-2010
Toer de Anker

En weer hebben we een nieuwe aanvoerder van het klassement. Spanning genoeg dus in ons Toer de Anker spel. Het wordt nog een leuke laatste week met hoge bergen in het vooruitzicht. De sprinterslijsten zullen even niet zo hard gaan. Tot morgen.
 
divider

Tussenstand Toer de Anker na de 12e etappe

16-07-2010
Toer de Anker


In Frankrijk veranderde er niet veel in het klassement, maar bij ons wel. Er is een nieuwe leider en de lijsten van de familie Verhaar zijn nu ook weer als vanouds in de top vertegenwoordigd. Hup Holland Hup heeft de rode lantaarn weer stevig in handen. Tot morgen.

 
divider

Tussenstand Toer de Anker na de 11e etappe

15-07-2010
Toer de Anker


Leo Janssen gaat nog altijd aan kop. Hij heeft bijna 100 punten minder dan de ideale rennerslijst zou hebben opgeleverd. De best scorende renners van vorig jaar, doen het nog een stuk minder. Morgen een mooie etappe door de bergen. Tijd weer voor de klimmerslijsten dus. Tot morgen.

 
divider

Tussenstand Toer de Anker na de 10e etappe

14-07-2010
Toer de Anker


Vandaag werden er nog minder punten gehaald dan gisteren. 18 punten waren genoeg voor de dagprijs.
Er zijn dan ook niet veel veranderingen in het klassement. Hier en daar slechts een kleine verschuiving. Tot morgen.

 
divider

Tussenstand Toer de Anker na de 9e etappe

13-07-2010
Toer de Anker

Opnieuw is er een nieuwe leider van het klassement. Er werden vandaag niet erg veel punten gehaald want de winnaar van de dagprijs haalde maar 34 punten. Toch zijn er weer de nodige verschuivingen in onze ranglijst.

Bij deze nog even een herinnering aan de mensen die hun deelnamegeld nog niet hebben overgemaakt. We zijn inmiddels al weer anderhalve week aan de gang dus we hopen dat het vandaag of morgen wordt afgehandeld. Tot morgen.

divider

Tussenstand Toer de Anker na de 8e etappe

12-07-2010
Toer de Anker

Dat was weer een gezellig weekend. Alle punten zijn bijgewerkt tot en met de 8e etappe. Ik bleek toch een foutje te hebben gemaakt bij het verwerken van één van de lijsten. Maar ook dat is hersteld.

Er is een nieuwe leider in het klassement en de familie van Teeffelen domineert de top 10. Alle lijsten zijn nu van de 0 punten af, maar de ideale lijst van vorig jaar is dit jaar (nog) niet erg succesvol. Maar we hebben nog veel etappes voor de boeg. Tot morgen.

divider

Tussenstand Toer de Anker na de 4e etappe

07-07-2010
Toer de Anker

Alle lijsten zijn nu echt binnen en verwerkt. Er lagen er inderdaad nog 4 in de vergeten brievenbus. Ook de Lijst zonder naam heeft een naam gekregen. Ja mensen ook Joseph Rambach doet weer mee. :-)

Als de renners morgen erg vroeg finishen komt er morgenavond nog een tussenstand, maar ik verwacht dat jullie na het weekend pas weer het laatste nieuws horen. Wij vertrekken morgen om 18.00 uur naar Bospop en komen maandag weer terug. Een paar dagen geduld dus. Tot morgen misschien en anders tot maandag.

divider

WHAM viert vakantie?

06-07-2010

WHAM

Ook de Werkgroep Historisch Alphen aan de Maas gaat een beetje vakantie vieren. Omdat de leden van de werkgroep hun vakanties nogal gespreid houden zal er geen vaste vakantiesluiting zijn.

A.s. donderdag 8 juli is het archief gesloten, maar een week later op 15 juli zijn we wel geopend. Voor de overige weken in juli en augustus kunnen we nog niet garanderen dat er iemand aanwezig zal zijn. Het is daarom het beste om vooraf even te bellen of mailen om een afspraak te maken. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

divider

Nieuwe tussenstand en deelnemers Toer de Anker

06-07-2010
Toer de Anker

Je leest het goed, niet alleen een nieuwe tussenstand maar ook ten minste 4 nieuwe deelnemers. Bij het ophalen van alle lijsten zijn we één brievenbus vergeten. We weten nu dat daar nog in ieder geval 4 lijsten in zitten.

Helaas de brievenbus zit op slot en we hebben daar i.v.m. vakantie morgen pas een sleutel van. De lijsten van deze trouwe deelnemers worden dan opgehaald en meteen verwerkt in de tussenstand. Onze excuses voor dit foutje.

Er zijn al relatief veel afvallers in de Tour. Bij sommige mensen is de rennerslijst al aardig ingekort. Vandaag raakten bijvoorbeeld 142 lijsten een renner kwijt in Fränk Schleck.

Hieronder de tussenstand en de ideale rennerslijst die zijn bijgewerkt. Met het bekend maken van de dagwinnaar wachten we nog even tot ook de laatste lijsten zijn toegevoegd. Je weet maar nooit. Tot morgen.

divider

Eerste tussenstand Toer de Anker

05-07-2010
Toer de Anker

Alle 211 deelnemerslijsten zijn weer verwerkt en de eerste dagwinnaars en tussentanden zijn bekend. Alle deelnemers weer hartelijk bedankt voor jullie lijsten. We wensen jullie veel succes met het Toer de Anker spel toe.

Ook dit jaar kunnen jullie naast de tussenstanden ook de ideale rennerslijst volgen. De toppers van ons spel doen het vaak goed, maar met deze lijst kun je zien dat het altijd nog een stuk beter kan. Verder is er nog een overzicht van alle gekozen renners en hoe vaak ze gekozen zijn. Je zal zien, zelfs Contador komt niet op iedere lijst voor.

Uiteraard hebben we ons best gedaan om alle lijsten foutloos te verwerken, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er een foutje is gemaakt. Als je denkt dat je score niet klopt neem dan even contact met ons op zodat we één en ander eventueel kunnen corrigeren. Hieronder de links naar het belangrijkste nieuws. Tot morgen.

divider

18, 19 en 20 augustus Zomercarnaval bij KinderPark

01-07-2010
KinderPark Alphen

Dat wil zeggen dat er dit jaar een groot tropisch feest met veel passie, pracht en praal gaat plaatsvinden, compleet met straatparade……. Join the Fiesta.

Het programma is:

lees verder...

divider

Toer de Anker weer van start

01-07-2010
Toer de Anker

Al ongeveer 20 jaar organiseert Dartsclub 't Anker het Toer de Anker spel. Ook dit jaar weer kunt een gokje wagen. De spelregels en het invulformulier zijn hieronder te downloaden.

We gaan weer proberen om dagelijks de tussenstand hier op de site te vermelden, hoewel er ook dit jaar weer een kleine Bospop onderbreking in de berichtgeving zal zitten. We hopen dat er weer veel deelnemers zullen zijn en we wensen iedereen veel succes en een spannende Tour tijd toe.

Toer de Anker spelregels

Toer de Anker deelnameformulier

dividerwebsite by AageM