Home
Alphen
Agenda
Fotoalbums
Links
Nieuwsarchief

Wat is WHAM
Onze collectie
Nieuwsbrieven
WHAM winkel
Wordt donateur
Contact WHAM

Ansichtkaarten
Archeologie
Bedrijvigheid
Bestuur
Bidprentjes
Brand
Criminaliteit
Gebouwen
Genealogie
Gezondheid
Luchtfoto's
Maas
Mooi Alphen
Muziek
Natuur
Onderwijs
Ontmoetingen
Oorlog
Ouwe kranten
Prinsengalerij
Publicaties
Religie
Signalement
Straatnamen
Verenigingen
Video's
Watersnood
Zoekplaatjes

Nieuw op de site
Zoeken op de site
Contact site

 
Verenigingen

Contact info:

Carnavalsvereniging de Plèkkers

A. van Wichen
Heuvelstraat 15A
6626 BM ALPHEN gld
Tel. 0487 - 506 580

E-mail:
Facebook: www.facebook.com/plekkersalphen


Plèkkers logo

Programma Carnaval 2017 in 't Plèkgat, Alphen aan de Maas.

Vrijdag 24 februari 2017

13.15 uur
Kindercarnavalsoptocht basisschool Marienhof. Route: Schoolstraat, Driehuizenstraat, Kerkstraat, Filipsstraat, Greffelingsestraat, Brouwershof, Greffelingsestraat, Kerkstraat, Driehuizenstraat, Schoolstraat.
Aansluitend barst op school het carnaval los, met jeugdprinses Carmen en adjudanten Jari, Marissa en Naomi van het Ezelsorenrijk voorop. Prins Martijn d'n Urste viert het feestje maar al te graag mee.

Zaterdag 25 februari 2017

17.30 uur
Opstellen voor de grote verlichte optocht op de Dijkgraaf de Leeuwweg.
18.41 uur
Start van de verlichte optocht met vuurwerk.
Route: Dijkgraaf de Leeuwweg, Kerkstraat, Filipsstraat, Greffelingsestraat, Kerkstraat, Driehuizenstraat, Valksestraat, Middendam, 't Gement, ontbinding op de Lindenlaan.
21.00 uur
Feest in het Plèkhol
Zaterdagavond gaat het los in het Plèkhol. Met feestduo Two for You. Let op: legitimatie is verplicht en er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Wil je weten of er nog kaartjes zijn, volg ons dan via facebook.com/plekkersalphen.

Zondag 26 februari 2017

14.00 uur
Carnaval in de Edohof
Om 14.00 uur zetten de prins en zijn gevolg de Edohof op zijn kop. We lopen de polonaise tot we er dol van worden. Met verschillende hilarische acts belooft het weer ouderwets gezellig te worden in de Edohof. Elke 50-plusser is welkom! Ben je geen lid van de Edohof dan betaal je € 5,- entree.
De carnavalsmiddag duurt tot 17.00 uur.

Maandag 27 februari 2017

13.30 uur
Snackbal
Er wordt weer een lekker vet feestje gebouwd bij Café Maaszicht. Met het beproefde recept De Partybeukers en lekkere snacks, is daar geen twijfel over mogelijk. Vanaf 13.30 uur ben je van harte welkom, gratis entree!

Dinsdag 28 februari 2017

11.11 uur
4e Maas en Waalse Jeugdreut
Opstellen vanaf 10.30 uur in de Lindenlaan. Alle kinderen tot en met 14 jaar mogen meedoen, ook uit andere gemeenten. In je eentje, met een loopgroep of met een wagen(tje): iedereen is welkom.
Route: start Lindenlaan, 't Gement, Heuvelstraat, Kerkstraat, Filipsstraat, Schutstraat, Greffelingsestraat, Driehuizenstraat, Kerkplein.
Na afloop is in dorpshuis de Hucht een gezellige familiedisco met dj Pim en Clown Lili. Hier zal ook de prijsuitreiking van de jeugdreut en de knutselwedstrijd zijn. Rond half vier wordt carnaval 2017 afgesloten. Er staat de hele middag een snackwagen bij de Hucht. De entree is gratis.
WHAM logo

 


website by AageM